Servicii funerare

Prestate non-stop cu devotament si seriozitate de oameni atenti la nevoile dumneavoastra.

transport funerar Hateg

Transport funerar Hateg si judetul Hunedoara

Transferul decedatului este unul dintre cele mai delicate aspecte ale intregului ritual funerar, din acest motiv trebuie sa fie gestionat de personal specializat cu vehicule echipate in acest scop specific.

Transportul funerar poate avea loc de la locul decesului la capela, de la biserica la cimitir sau in cazul transferului sau deplasarii cadavrului dintr-o localitate in alta.

Pentru a efectua acest serviciu, Casa Funerara Colomba ofera servicii de transport funerar in Hateg si judetul Hunedoara cu masini funerare moderne, eficiente si autorizate in organizarea procesiunilor pentru inmormantari cu mare fast sau standard cu personal specializat pentru a insoti persoana decedata intr-o maniera demna in ultima calatorie.

Capac frigorific Hateg si judetul Hunedoara

Capacul frigorific este un obiect funerar folosit pentru conservarea persoanei decedate pe o perioada mai lunga.

Este necesar achizitionarea acestuia atunci cand temperatura incaperii in care se afla defunctul este ridicata (pe perioada verii) si pentru a nu permite contactul direct cu cei care privegheaza. Capacul se aseaza peste sicriul deschis si este foarte important sa fie mentinut in  functiune fara intrerupere pe toata perioada in care defunctul este tinut la temperaturi mai ridicate.

Defunctul poate fi vazut in permanenta datorita geamului transparent si iluminat pe care il are capacul, nefiind necesara intreruperea functionarii.

capac frigorific Hateg

Consiliere gratuita

Indiferent ca aveti nevoie de consultanta, ajutor, indrumari sau de organizarea unei inmormantari suntem la dispozitia dumneavoastra si puteti apela cu incredere la profesionalismul nostru!

Inmormantarile necesita indeplinirea unei serii de proceduri birocratice care deseori pun o presiune asupra unei familii afectate de durerea pierderii unei rude. Din acest motiv, Casa Funerara Colomba s-a ocupat intotdeauna de toate procedurile legate de inmormantarea corpului neinsufletit, oferind un serviciu de calitate excelenta.

Toaletare, imbracare,cosmetizare, manipulare defunct

Dupa datini si dupa obiceiurile religioase, corpul va fi pregatit pentru ultimul drum. Prin urmare, aceasta presupune spalarea, imbracarea cu haine noi sau curate, cat si cosmetizarea si manipulare.

Cu ajutorul experientei noastre, va vom fi de un real ajutor in momentele de maxima intensitate, atunci cand deciziile trebuie luate imediat.

Realizare necrolog

Conform traditiei crestine la inmormantare preotul/pastorul prezinta necrologul defunctului. Avand invedere ca familia in acele momente nu are starea necesara realizarii unei astfel de prezentari, venim in intampinarea apartinatorilor cu acest serviciu.

Dumneavoastra ne puneti la dispozitie datele si istoricul vietii defunctului, iar noi ne ocupam cu seriozitate si profesionalism de realizarea necrologului (pomelnicului).

Fotoceramica

Realizam fotografii funerare si fotoceramica funerara de calitate in Hateg si judetul Hunedoara.

Folosim ceramica si portelan de cea mai buna calitate pentru a realiza portrete pe ceramica si fotografii funerare rezistente pe viata.

Ne dorim sa gasiti pe aceasta pagina forma potrivita pentru a comemora persoanele dragi.​

fotoceramica Hateg

Catafalc, sfesnice, vaze

Acestea sunt accesorii funerare de care se poate beneficia in mod gratuit achizitionand sicriul din magazinul nostru.

Produsele funerare oferite de casa funerara Colomba Hateg sunt de o calitate superioara, la preturi accesibile oricarui buzunar.

Echipa sapat groapa/deschis cripta

Timpul de 3 zile in care de obicei persoana decedata cu trupul neinsufletit mai sta in mijlocul celor dragi este foarte pretios, tocmai din acest motiv Casa Funerara Colomba pune la dispozitie o echipa profesionista care realizeaza groapa (sapat, zidit, acoperit),  precum si serviciu dechidere/inchidere cripta.

Ingrijire mormant

Sunt cazuri in care cei ramasi in viata nu au posibilitatea fizica de a ingriji mormintele celor dragi si astfel compania nostra vine in ajutorul apartinatorilor cu acest nou serviciu care poate fi comandat atat la sediul companiei cat si telefonic. (curatat, sapat mormant, vopsit gard mormant, slefuire, curatare, spalare cruce)

Doliu

Oferim familiei atat doliu in piept, cat si doliu cu anunt despre numele, varsta, data si locul inmormantarii.